sodip

Naon

Masgolista

Official Logo

Wilujeng sumping di forum paling magol sa dunya. Di forum ieu urang magol deui..!

Ulah digawe..! teu kudu sakola, tong mandi, keur naon dahar, teu paduli waktu, pokona urang magol didieu.

Atuh susuganan weh meunang jodo didieu nya.. asal ulah meunang musuh weh, bisi di cabok ku abah. Sieun!

Nya geus we lah sakitu heula.. sesana mah silahkan.. wew ah..

%d blogger menyukai ini: